Január - 2019
H K S C P S V
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 25 26 27
28 29 30 31  
Csapatépítő tréning a csarnokban| 2017.12.05.

A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa – amely az Alba Regia SC duális képzési partnere a sportközgazdász mesterképzésen - jelentős fejlesztések előtt áll az elkövetkező években, a közös célok elérése jelentős összefogásra épülő, operatív munkával

A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa – amely az Alba Regia SC duális képzési partnere a sportközgazdász mesterképzésen - jelentős fejlesztések előtt áll az elkövetkező években, a közös célok elérése jelentős összefogásra épülő, operatív munkával teremthető meg. Október 10-től a koronázó városban működő oktatási és kutatási programok koordinációjáért, valamint a campus akadémiai fejlesztéséért felelős rektori megbízott kezdte meg munkáját, a feladatot dr. András Krisztina, egyetemi docens, az Üzleti Gazdaságtan Tanszék vezetője, a sportközgazdász mesterszak szakfelelőse látja el. Sportszakmai kérdésekben rendszeresen egyeztet Balássi Imrével, az ARSC elnökével, aki a duális képzés szakmai mentora, valamint vendég előadója. Az egyetem hallgatói találkozót, egyben csapatépítő tréninget tartott az Alba Regia Sportcsarnok VIP-termében. Hasonló programokra a jövőben is sor kerül, az egyetem csapata például rövidesen részt a székesfehérvári adventi jótékonysági futáson, valamint csapatot szerveznek a tavaszi, városi félmaratonra is.

A hallgatói rendezvényen köszöntőt mondott dr. Zoltayné dr. Paprika Zita, a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karának dékánja, majd dr. András Krisztina tartott előadást az egyetemi képzésekről. A folytatásban Gergely István, a Budapesti Honvéd SE ügyvezető elnöke, kétszeres magyar olimpiai bajnok vízilabdázó beszélt a motiváció fontosságáról, tanácsokat adott, miként lehetünk sikeresek és valósíthatjuk meg céljainkat. A város nevében Mészáros Attila, Székesfehérvár Megyei Jogú Város alpolgármestere szólt a közel negyven hallgatóhoz, akik részt vettek a háromórás, jó hangulatú rendezvényen.

 

forrás: http://www.albakosar.hu/index.php?pg=news_3_3296

Utolsó frissítés: 2018.11.30.