Június - 2019
H K S C P S V
  01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Országos Városmarketing Verseny corvinus-os győzelemmel| 2017.12.14.

A Miskolcon szervezett Országos Városmarketing Versenyen - amely a hazai marketinges hallgatói versenyek közül az egyik legrangosabb - dupla corvinusos győzelem született.

A Miskolcon szervezett Országos Városmarketing Versenyen - amely a hazai marketinges hallgatói versenyek közül az egyik legrangosabb - dupla corvinusos győzelem született.

A megmérettetés során 36 város smart koncepcióján 61 hallgatói csapat dolgozott. A verseny szervezésében az idei évtől a Budapesti Corvinus Egyetem Marketing és Média Intézete is aktív szerepet vállal. A Corvinuson rendezett regionális elődöntőt november 23-án nyolc csapat részvételével bonyolították le. Az elődöntő első és második helyezettje is egyetemünk egy-egy csapata lett. Több felsőoktatási intézmény is szervezett olyan elődöntőt, amelyen corvinusos csapatok is megmérettették magukat. Ezekről a helyszínekről egyetemünk csapatai szintén első helyezettként jutottak tovább.

A miskolci döntőbe jutott tizenhárom csapat közül a zsűri a legjobbnak a Budapesti Corvinus Egyetem "Urbs" nevű hallgatói csapatának smart-koncepcióját ítélte. A Bolla Regina, Erdei Annamária és Szabó Emese (Marketing MA)  alkotta csapat pályaművének témája Balatonfűzfő, felkészítő tanáruk Varga Ákos volt.

A második helyezett az ugyancsak a corvinusos hallgatókból álló "Kedveskéim" csapat lett, Gyurics Bettina, Kirilla Fruzsina és Varga Virág (Marketing MA) Paks számára dolgozott ki smart megoldást. A „Kedveskéim” emellett elhozta a Századvég és a SmartSolution Klaszter különdíját is. A második helyezett csapat felkészítő tanára Kolos Krisztina volt.

A Corvinus "KK" nevű hallgatói csapata, amelynek tagjai Tóth Kristóf és Révész Kinga (Ker-mark BA) voltak, a hatodik, a "DBB", amit Forgács Bálint, Nagy Diána és Trepess Beatrix (Ker-mark BA) alkottak, a tizedik helyet szerezte meg.
Mind a KK, mind a DBB felkészítő tanára Zsótér Boglárka volt.

A versenyre való felkészítésben a hallgatók munkáját segítette a Lechner Tudásközpont, az ITI, és a Superchannel is.

Szívből gratulálunk az elért eredményekhez!

A csapatokról készült fotókat ITT tekintheti meg.

Utolsó frissítés: 2019.03.11.

femdom-mania.net femdom-scat.net hot-facesitting.com