December - 2017
H K S C P S V
  01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Diplomaátadó-ünnepség

DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPI TANÁCSÜLÉS
A GAZDÁLKODÁSTUDOMÁNYI KARON
2017. július 26. és 27. (szerda, csütörtök)

Az alábbiakban az ünnepséggel kapcsolatos fontos információit olvashatja, melyet végzős hallgatóinknak a júniusi záróvizsgák után postai úton is eljuttatunk. A boríték meghívót, a Dékáni Hivatal - részletes információkat tartalmazó - levelét tartalmazza. 

 

HELYSZÍN

Felhívjuk végzős hallgatóink figyelmét, hogy az Egyetem Fővám téri épülete a nyári időszakban (június – augusztus) felújítás miatt zárva tart, így a Diplomaátadó Ünnepi Tanácsüléseknek az idei évben a Bálna Budapest ad otthont. (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)

Kérjük, hogy a helyszínváltozásról és az esemény részleteiről tájékozódjanak, és tájékoztassák vendégeiket is!

Talár átvétele, diplomakönyv aláírása: 1. emelet

Diplomaátadó Ünnepi Tanácsülés: 2. emeleti rendezvényterem

Az egymást követő ünnepségek során a rendezvény helyszínének újrarendezése és a vendégek torlódásának elkerülése végett  leghamarabb fél órával az adott ünnepség kezdete előtt tudják elfoglalni helyeiket a rendezvényteremben, addig kérjük használják a Bálna közösségi tereit.

 

SZAKOS BONTÁS

 


Szakok szerinti bontás (megtekintés nagyban)

 

 

RÉSZVÉTELI SZÁNDÉK LEMONDÁSA

Esetleges távolmaradását kérjük, mindenképpen szíveskedjen jelezni Lőrinczi Réka Gyöngyi tanulmányi asszisztensnek, a reka.lorinczi(kukac)uni-corvinus(pont)hu e-mail címen legkésőbb 2017. július 17. (hétfő) 12.00-ig (név, szak, munkarend, és a tanulmányi előadó megnevezésével).

Távolmaradás esetén az oklevelet szerzett hallgatók 2017. július 31-től (hétfő) ügyfélfogadási időben a Tanulmányi Irodában vehetik át diplomájukat.

 

TALÁRÁTVÉTEL

Kérjük végzős hallgatóinkat, hogy az ünnepi talár, sapka, kesztyű, sál átvételére két órával az adott szakos ünnepség kezdete előtt szíveskedjenek megjelenni! Ennek külön díja nincsen.

Végzős hallgatóink számára a Diplomaátadó Ünnepi Tanácsülésen való részvételhez az ünnepi talárt és kellékeit térítésmentesen biztosítjuk.


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ünnepségen a talár és kellékeinek viselete kötelező!
A talárt és kellékeit az ünnepség után szíveskedjenek mielőbb leadni.

Átvétel–leadás: Bálna első emelet

A második emeleti rendezvényteremben a rendezők vezetik helyükre Önöket, és tájékoztatják a résztvevőket a diplomaátadás menetéről.

 

OKLEVÉLMELLÉKLET ÁTVÉTELE, DIPLOMAKÖNYV ALÁÍRÁSA

Felhívjuk minden végzős hallgatónk figyelmét arra, hogy az oklevélmellékletet a talár átvételével egyidejűleg az első emeleten a Tanulmányi Iroda munkatársaitól vegyék át, valamint ne felejtsék el aláírni a diplomakönyvet.

Diploma átvételi protokoll

 

FOTÓZÁS

 A végzős hallgatók diplomaátadási kézfogásáról fotós készít képet, melynek részleteiről bővebben e-mailben értesítjük Önöket a későbbiek folyamán.

Kérjük a fotózni, videó felvételt készíteni kívánó hozzátartozóikat, hogy ezt az ünnepség zavartalan lebonyolítása érdekében csak a rendezők által megjelölt helyen tegyék! Megértésüket köszönjük.

 

MEGHÍVÓ

A 2017. júniusi záróvizsga-időszak alkalmával végzett hallgatóink számára postázásra kerül a meghívó. További meghívók vásárlására nincs lehetőség. A meghívó nem szükséges a rendezvényen való részvételhez.

KORLÁTOZOTT FÉRŐHELY

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vendégek rendelkezésére álló ülőhelyek száma korlátozott. Akinek nem jut ülőhely a rendezvényteremben, sajnos csak állva tudja az ünnepséget végignézni. A tűzvédelmi előírások miatt legfeljebb két vendég meghívása engedélyezett hallgatónként. A terem kapacitáshatárát túllépve nem tudjuk garantálni további vendégek beengedését. Tekintettel arra, hogy a rendezvény látogatóinak száma magas, kérjük személyes tárgyaikra figyeljenek, felelősséget az egyetem nem tud vállalni.  

 

BEJÁRAT / PARKOLÁS

Parkolásra a Budapesti Corvinus Egyetem C épület mélygarázsában (Közraktár u. 4-6.) és a Bálna Budapest nyilvános parkolójában van lehetőség. 

Bálna Budapest mélygarázs megközelíthetősége:

A Boráros tér felől érkezők a Nehru park és a Bálna épülete mellett a Közraktár utcán elhaladva - folyamatosan balra tartva, jelzőlámpa segítségével, a belső sávból - tudnak a Bálna szervízútjára ráhajtani, mely a mélygarázs bejáratához vezet.

Az alsó rakpart felől érkezők egyszerűen a rakpartról a jobb oldali sávban haladva, szintén a buszparkolón áthajtva, annak végénél jobbra kanyarodva tudnak a mélygarázsba lehajtani.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Bálna Budapest mélygarázsában a helyek száma korlátozott, 80 gépjármű parkolása biztosított, a kapacitás elérése után nem tudjuk biztosítani a parkolóhelyet!

Utolsó frissítés: 2017.07.03.