Február - 2020
H K S C P S V
  01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPI TANÁCSÜLÉS GAZDÁLKODÁSTUDOMÁNYI KAR - 2019.07.24-25

 

 

2019.07.24-25. (szerda, csütörtök)

Az alábbiakban az ünnepséggel kapcsolatos általános információkat olvashatja, melyet végzős hallgatóinknak a júniusi záróvizsgák után postai úton is eljuttatunk. A boríték meghívót, a Dékáni Hivatal - részletes információkat tartalmazó - levelét, valamint a fotózásról szóló bővebb tudnivalókat tartalmazza.

SZAKONKÉNTI BEOSZTÁS

(nagyításért kattintson a képre!)

Hallgatóknak szóló részletes tájékoztató az oklevél átadóval kapcsolatban:

Tájékoztató levél

 

FIGYELEM!

Esetleges távolmaradását kérjük, mindenképpen szíveskedjen jelezni Keskeny Mónika asszisztensnek a monika.keskeny@uni-corvinus.hu email címen legkésőbb 2019.07.15. (hétfő) 12.00-ig (név, szak, munkarend, és tanulmányi előadó megnevezésével).

 

Hallgatói tudnivalók:

NYELVVIZSGA

Azon hallgatók, akik a záróvizsga napjáig nem rendelkeztek az oklevél kiadásához szükséges nyelvvizsga-bizonyítvánnyal, legkésőbb 2019.07.05-ig mutathatják be az eredeti nyelvvizsga-bizonyítványukat a tanulmányi előadójuknak ahhoz, hogy részt vehessenek ezen a diplomaátadó ünnepségen. 

TALÁRÁTVÉTEL

Kérjük végzős hallgatóinkat, hogy az ünnepi talár, sapka, kesztyű, sál átvételére két órával az adott szakos ünnepség kezdete előtt szíveskedjenek megjelenni!

Végzős hallgatóink számára a Diplomaátadó Ünnepi Tanácsülésen való részvételhez az ünnepi talárt és kellékeit térítésmentesen biztosítjuk.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ünnepségen a talár és kellékeinek viselete kötelező! A talárt és kellékeit az ünnepség után szíveskedjenek mielőbb leadni.                         

Átvétel-leadás: a Bálna Budapest első emeletén.

Az Bálna Rendezvényteremben a rendezők vezetik helyükre Önöket és tájékoztatják a résztvevőket a diplomaátadás menetéről.

OKLEVÉLMELLÉKLET ÁTVÉTELE, DIPLOMAKÖNYV ALÁÍRÁSA

Felhívjuk minden végzős hallgatónk figyelmét arra, hogy az oklevélmellékletet a talár átvételével egyidejűleg az 1. emeleten a Tanulmányi Iroda munkatársaitól vegyék át, valamint ne felejtsék el aláírni a diplomakönyvet.

A rendezvénytermet az események kezdete előtt 30 perccel nyitjuk meg vendégeink részére, kérjük az eseményre érkező hozzátartozókat/vendégeket, a termek nyitásáig használják a Bálna Budapest közösségi tereit, ezzel is segítve az egymást követő ünnepi átadók zavartalan lebonyolítását.

Diplomátvételi protokoll

FOTÓZÁS

A végzős hallgatók diplomaátadási kézfogásáról fotós készít képet.

A diplomaátadó ünnepségekről készült fotók 2019.08.09-től lesznek megtekinthetők, melynek hozzáféréséről a későbbiekben értesítést küldünk.

Kérjük a fotózni, videó felvételt készíteni kívánó hozzátartozóikat, hogy ezt az ünnepség zavartalan lebonyolítása érdekében csak a rendezők által megjelölt helyen tegyék! Megértésüket köszönjük.

MEGHÍVÓ

Végzett hallgatóink számára postázásra kerül a meghívó. További meghívók vásárlására nincs lehetőség. A meghívó nem szükséges a rendezvényen való részvételhez.

KORLÁTOZOTT FÉRŐHELY

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a vendégek rendelkezésére álló ülőhelyek száma korlátozott. Akinek nem jut ülőhely a rendezvényteremben, sajnos csak állva tudja az ünnepséget végignézni. Tekintettel arra, hogy a rendezvény látogatóinak száma magas, kérjük, személyes tárgyaikra figyeljenek, felelősséget az egyetem nem tud vállalni.

BEJÁRAT / PARKOLÁS

 

  • Parkolásra a Budapesti Corvinus Egyetem C épület mélygarázsában (Közraktár u. 4-6.) és a Bálna Budapest nyilvános parkolójában van lehetőség.
  • Csarnok parkoló – a Meininger Szálloda aljában,
  • Bálna Budapest mélygarázsában

 

 

BÁLNA BUDAPEST MÉLYGARÁZS MEGKÖZELÍTHETŐSÉGE:

A Boráros tér felől érkezők a Nehru park és a Bálna épülete mellett a Közraktár utcán elhaladva - folyamatosan balra tartva, jelzőlámpa segítségével, a belső sávból - tudnak a Bálna szervízútjára ráhajtani, mely a mélygarázs bejáratához vezet.

Az alsó rakpart felől érkezők egyszerűen a rakpartról a jobb oldali sávban haladva, szintén a buszparkolón áthajtva, annak végénél jobbra kanyarodva tudnak a mélygarázsba lehajtani.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Bálna Budapest mélygarázsában a helyek száma korlátozott.      

Üdvözlettel,

A Tanulmányi Iroda munkatársai

 

Utolsó frissítés: 2019.08.28.