Június - 2019
H K S C P S V
  01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Programok május 23-án

9.00 Merre tovább, Vezetéstudomány?

szervező: Csillag Sára

helyszín: C 204

A Vezetéstudomány a BCE Gazdálkodástudományi Kar B kategóriájú szakfolyóirata.

A workshopon részvételi módszertan segítségével osztják meg a résztvevők, érintettek a gondolataikat és elvárásaikat a lap jövőjéről, a fejlesztési irányokról illetve az olyan kapcsolódó stratégiai lehetőségekről és dilemmákról, mint az online/offline változat, magyar vs. angol nyelvű kiadás vagy nemzetközi adatbázisok felé orientálódás.

11.00 Hol tároljuk publikációinkat? - tudományos közösségi oldalak vs. repozitóriumok

szervező: Lukácsné Varga Judit (Könyvtár)

helyszín: C 204

A szakmai beszélgetésben azt szeretnénk körüljárni, hogy milyen előnyökkel, hátrányokkal járhatnak a különféle megoldások, hogyan egészíthetik ki egymást és hogyan segíthetik a szerzői publikációk minél szélesebb körben való ismertségét. Szeretnénk, ha a beszélgetés során mind az oktatói, mind a kutatástámogató könyvtárosi szerepekből fakadó tapasztalatok, szempontok felszínre kerülnének.

 

13.00 Akciókutatás workshop

szervezők: Csillag Sára, Gelei András és Pataki György

helyszín: C 204

Akciókutatás workshop: a terep és az émikus értelmezés gyakorlata

Az interaktív workshop 2 fő kérdés körül forog: (1) mit jelent a "terep" és (2) mit jelent az értelmezés émikus gyakorlata az akciókutatók számára. A tereppel kapcsolatban a beszélgetés kitér azokra az összefüggésekre, amelyek a terep, a terepmunka és az adatok, illetve az adatgyűjtés természete között állnak fenn, konkrétan arra, hogy kin keresztül és hogyan jutunk be egy lokális társadalomba, hogyan "mozgunk" a helyi társadalmi térben, és hogyan hagyjuk el a terepet. A modern antropológiának és az interpretatív kutatási paradigmáknak lényegi részét alkotja az értelmezés émikus gyakorlata, mely a "bennszülöttek" kategóriái szerint határozza meg a fogalmakat, és írja le a helyi társadalmi valóságot - miben hasonló és más ez az akciókutatásban? Kiknek a valóságát és milyen színtereken (offline és online) követi az akciókutatás? 

15.00 IV. Ellátási Lánc Menedzsment Fórum

Helyszín: C VII. előadó

A Budapesti Corvinus Egyetem Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszéke 2016. május 23-án tartja IV. Ellátási Lánc Menedzsment Fórumát a BCE Közraktár utcai épületének VII. előadójában. A Fórum célja, hogy erősítse a Tanszék kapcsolatait a logisztikai, beszerzési és ellátási lánc területen dolgozó szakemberekkel, volt hallgatóinkkal. A fórum lehetőséget teremt kutatásaink bemutatására, oktatási fejlesztéseink megismertetésére. A rendezvényre idén volt hallgatóink közül hívtunk meg előadókat azzal a céllal, hogy szakmai kérdések kapcsán megismerjük problémáikat, ezzel lehetőséget teremtve a szakmai párbeszédre, a kutatói, oktatói szempontok és a vállalati gyakorlati tapasztalatok megosztására. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Kérjük , hogy legkésőbb 2016.  május 20-ig regisztráljanak a http://goo.gl/forms/HMPcNChTIf  oldalon.

Tetejére

Utolsó frissítés: 2019.03.11.

femdom-mania.net femdom-scat.net hot-facesitting.com