Január - 2019
H K S C P S V
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

Nyílt napok

A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kara nyílt napokat, felvételi tájékoztatót tart a 2019 szeptemberi indítással meghirdetett alapképzési és mesterszakokról az érdeklődők számára. A rendezvényen a résztvevők képet kaphatnak a Kar oktatási tevékenységéről, nemzetközi kapcsolatairól, diákéletéről.Szakfelelősök mutatják be a szakok sajátosságait, szépségeit. Szó esik a felvételi folyamat praktikus tudnivalóiról 

                                               2019. évi általános felvételi eljáráshoz kapcsolódó alapképzési szakok nyílt nap:  

Dátum: 2019. január 04. (péntek)
Időpont: 
09.00
Helyszín:1093 Budapest,Fővám tér 8., E. I., II., III., és  IV.-es előadó és  Közraktár utca 4-6. C nagy előadó (2. emelet)

A nyílt nap részletes programja

Részletes program

A termek kapacitásai eltérőek, kérjük, látogatásuk során vegyék ezt figyelembe, és szükség esetén keressenek fel másik előadás helyszínt.

Az eseménnyel párhuzamosan a Főépület aulájában felsőbb éves hallgatók várják az érdeklődő diákokat és szüleiket, hogy tájékoztatást adjanak az általuk hallgatott szakokról, és készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre. 

Emellett bemutatkozik több hallgatói szervezet is, többek között a Hallgatói Önkormányzat és az Öntevékeny Csoportok Irodája (ÖCSI).

Sok szeretettel várjuk 2019. január 04-án (pénteken) nyílt napunkra, mely a nagy érdeklődésre való tekintettel több helyszínen, a főépület I., II.,III., és IV.-es nagy előadóban, és egyetemünk új épületének legnagyobb előadójában kerül megrendezésre. Kérjük az érdeklődők nagy száma miatt, valamint a termek terheltségének egyenletes elosztása miatt bátran tekintsék meg a nyílt napot a C épület nagy előadójában! 

Az érdeklődők 9:00-tól hallgathatják meg valamennyi alapszakunk bemutatását. Az előadások megtartására forgószínpadszerűen kerül sor az előadókban, biztosítva, hogy senki ne maradhasson le az őt érintő előadásról.

Bejárat/ parkolási lehetőség

Kedves Érdeklődők!

 

Amennyiben gépjárművel érkeznek a  parkolásra a Budapesti Corvinus Egyetem C épület mélygarázsában (Közraktár u. 4-6.) és a Bálna Budapest nyilvános parkolójában (Fővám tér 11-12.) van lehetőség.

 

A Bálna Budapest megközelíthetősége


A Boráros tér felől érkezők a Nehru park és a Bálna épülete mellett a Közraktár utcán elhaladva - folyamatosan balra tartva, jelzőlámpa segítségével, a belső sávból - tudnak a Bálna szervíz útjára ráhajtani, mely a mélygarázs bejáratához vezet.

Az alsó rakpart felől érkezők egyszerűen a rakpartról a jobb oldali sávban haladva, szintén a buszparkolón áthajtva, annak végénél jobbra kanyarodva tudnak a mélygarázsba lehajtani.

Pályaválasztási tréning az érdeklődők számára

 

Az előadás után lehetőség van rész venni  a Case Solvers által szervezett pályaválasztási tréningen, 13 órától az E.336, E.338, E 340-es termekben.


A Hol tanuljak tovább? kezdeményezés célja, hogy egy olyan eszköztárt mutasson a középiskolai diákoknak, mely segítségével megalapozottabb felvételi döntést tudnak hozni.
A tréning során a résztvevők egy a pályaválasztás előtt álló gimnazistáról szóló esettanulmányt oldanak meg. A tréning során az üzleti életben használt problémamegoldó módszertant alkalmazzuk.
A tréninget a Case Solvers trénerei tartják és az alábbi linken tudnak jelentkezni:

https://case-solvers.com/events/hol-tanuljak-tovabb-esetoldo-trening-2/?lang=hu

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

2019. évi általános felvételi eljáráshoz kapcsolódó alapképzési és mesterképzési szakok nyílt nap - Székesfehérvári Campus

Dátum: 2019. január 18. (péntek)

Időpont: 09.00

Helyszín: 8000 Székesfehérvár, Budai út 43. Székesfehérvári Campus 

2019. évi általános felvételi eljáráshoz kapcsolódó mesterképzési szakok nyílt nap:

Dátum: 2019. február 1. (péntek)
Időpont: 
10.00
Helyszín: 1093 Budapest, Fővám tér 8. E. IV. előadó 

A nyílt nap részletes programja feltöltés alatt!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tanulmányi Iroda

Utolsó frissítés: 2019.01.03.