Február - 2019
H K S C P S V
  01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28  

PROGRAMOK 2017. május 29-én

                                                                                                                                                                   Következő napi program

13.00-14.30 - Csúcslétesítmények – közcélok és üzlet a sportinfrastruktúra fejlesztésénél

Szervező: Sportgazdaságtani Kutatóközpont

Helyszín: C107

A mostani kari kutatási héten is folytatódik a Sportgazdaságtani Kutatóközpont azon programjainak sorozata, ami a nemzetközi és hazai elméletet és gyakorlatot kutatva igyekszik leírni és rámutatni, a Magyarországon működő sportvállalatok kihívásaira. A mostani program a sportlétesítmények fejlesztését és működtetését helyezi a középpontba, így törekszik arra, hogy betekintést adjon azok működésébe, s segítse ezek megértését, illetve azokra progresszív megoldásokat mutasson be.

A felvezető előadások adta elméleti keretek és értékelési szempontok ismertetését követőn vendégeink a hazai sportlétesítmények fejlesztésének és működtetésének sikertényezőit vitatják meg kerekasztal-beszélgetés keretében.

Vitaindító: Milyen társadalmi célokat szolgál a sportlétesítmények fejlesztése? Ki mit tehet azért, hogy a fejlesztések minél több hasznot hozzanak a helyi közösségeknek, illetve a társadalom egésze számára? Mik a legnagyobb kihívások az eredmények elérésében?

Ha érdekel, hogy mi Magyarország legnagyobb sportlétesítménye és hogyan működtethető sikeresen, továbbá hogy milyen koncepció alapján épült fel Budapesten Európa egyik legmodernebb stadionja, akkor gyere el és mindezekre választ kaphatsz a kerekasztal-beszélgetés részt vevőitől, akiknek közvetlenül is felteheted kérdéseid.

 

14.00-16.00 - Pénzügyi PhD Szimpózium

Szervező: Havran Dániel

Helyszín: C109


A Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék szervezésében idén 2017. május 29-én, a kutatási hét hétfői napján kerül megszervezésre a Gazdálkodástudományi Doktori Iskola pénzügy területén kutató hallgatóinak éves PhD Szimpóziuma. Az előadások nyelve angol.

The Department of Finance organizes the Annual Symposium in Finance for the Doctoral Students of the Doctoral School of Management.

The language of the event is English.

 

16.00-17.00 - Távol-keleti menedzsment kutatószoba

Szervező: Milassin Anda, Vaszkun Balázs

Helyszín: C108

Szeretettel várjuk mindazokat, akik Kelet- vagy Délkelet-Ázsia témakörrel terveznek a jövőben foglalkozni. A beszélgetés apropóját részben a most alakuló "Marosi Miklós Távol-keleti Menedzsment Kutatóközpont" adja, hiszen együtt szeretnénk körvonalazni minden érintettel, milyen célokat tűzzünk ki a jövőre nézve. Számítunk mindhárom kar képviselőire, illetve szeretnénk átgondolni a kutatás, oktatás, a nemzetközi tudományos és a vállalati kapcsolatok szempontjait is.

Utolsó frissítés: 2019.03.11.

femdom-mania.net femdom-scat.net hot-facesitting.com